App

MijnBuurtagenda App

Met de MijnBuurtAgenda app krijgt iedere gebruiker toegang tot een overzicht van activiteiten in zijn of haar buurt. Via een handig zoek- en GPS-systeem zijn ook de activiteiten die in andere buurten en plaatsen worden georganiseerd zichtbaar.

Het profiel dat gratis via de app wordt aangemaakt, geeft toegang tot onze website. Op de website kan iedereen met een profiel namens een organisatie of gewoon als buurtbewoner eigen activiteiten toevoegen. De activiteit is vervolgens op de website én in het overzicht van de MijnBuurtAgenda app te zien.

Wanneer er maar twee activiteiten in de BuurtAgenda app zichtbaar zijn in een gekozen buurt of plaats dan komt dit, omdat de bijbehorende gemeente nog niet heeft besloten om met ons mee te doen. Een overzicht van alle activiteiten in een buurt zijn altijd terug te vinden in de Buurtagenda op onze website.
Deze app is in samenwerking met de Bibliotheek Z‑O‑U‑T en Garansys ontwikkeld en medemogelijk gemaakt door Provincie Utrecht.
Bibliotheek ZOUT Provincie Utrecht Garansys

MijnBuurtAgenda app is verkrijgbaar in de appstores.
Mijn Buurtagenda
Altijd op de hoogte van de activiteiten in jouw buurt!
Download App van Google Play Download App van App Store

Wil jij een van onze andere website functies ook graag in app-vorm? Stuur dan ideeën, tips en opmerkingen naar info@mijnbuurtwelzijn.nl en misschien bouwen wij in de toekomst wel onze volgende app op basis van jouw advies!