Voor organisaties

Mijn organisatie betrokken bij BuurtWelzijn?

Ieder mens, ieder lid van een organisatie of vereniging maakt onderdeel uit van onze samenleving.
Organisaties spelen een belangrijke rol in de groei van sociale samenhang in een buurt. Zij zijn vaak een belangrijke ontmoetingsplek waarin buurtbewoners elkaar leren kennen of samen komen om hun sociale band te versterken.
Bent u een maatschappelijke organisatie? Een vrijwilligers -, ouderen, kerk- of sport en spel organisatie? Dan kunt u bij ons terecht. Of bent u juist een lokale commerciële organisatie? Een bakker, biologische supermarkt, kunstenaar? Ook dan is ons platform een goede toevoeging om meer bekendheid in de buurt te genereren.
Door gebruik te maken van ons online platform creëert u eenvoudig uw eigen netwerk met behoud van uw volledige eigen identiteit. Uw buurtnetwerk bouwt u op door uw medebewoners een privébericht te sturen of een bericht te plaatsen in de buurt. Op zoek naar vrijwilligers? Deze vindt u eenvoudig in uw buurt door een vraag te plaatsen of een buurtgroep op te richten namens uw organisatie. De mogelijkheden voor organisaties op onze website, maar ook daarbuiten zijn dus eindeloos. Wilt u meer weten over deze mogelijkheden of heeft u ondersteuning nodig bij uw eigen buurtplan?
Bel of mail ons dan.