Spelregels

Spelregels

Spelregels

BuurtWelzijn betrekt, verbindt en ondersteunt bewoners om de leefbaarheid in de buurt te vergroten, zowel fysiek als digitaal. Om alles in goede banen te leiden, hebben wij een aantal spelregels opgesteld. Zo blijft het voor iedereen leuk om BuurtWelzijn te gebruiken.

  1. Hoe meer buren lid worden van BuurtWelzijn, des te leuker en nuttiger het wordt! Ben jij echter minderjarig? Vraag dan eerst toestemming aan jouw ouders of voogd!
  2. Om lid te worden van BuurtWelzijn moet jij eerst een aantal gegevens achterlaten, zoals jouw naam, e-mailadres en postcode. Wij gaan hier heel zorgvuldig mee om. Jouw gegevens worden dan ook nooit worden gedeeld met derde partijen. Wij zijn wel verplicht om gegevens over te dragen wanneer politie of justitie hier om vraagt.
  3. Wij vinden het belangrijk dat jij op een beschaafde manier omgaat met jouw buren. Het plaatsen van berichten met een racistisch, discriminatoir, erotisch of beledigend karakter is dan ook niet toegestaan.
  4. Leden die andere gebruikers lastig vallen of beledigen, leugens verspreiden of misbruik maken van andermans gegevens, worden geweerd van onze site.
  5. Wij vinden het leuk als je een bericht plaatst op BuurtWelzijn. Let er wel op dat alle berichten, foto's en filmpjes ook daadwerkelijk van jouw hand zijn. Inbreuk maken op auteursrechten of eigendomsrechten van derden is strafbaar. Wanneer wij het vermoeden hebben dat jij een bericht hebt gekopieerd dan zal de moderator het betreffende item verwijderen.
  6. Spamming is voor veel mensen vervelend en dus ook niet toegestaan op BuurtWelzijn. Dit geldt ook voor commerciële berichten.
  7. Leden die onze spelregels structureel overtreden, worden uitgesloten van BuurtWelzijn.

Heb jij vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op via info@mijnbuurtwelzijn.nl . Wij streven ernaar om jouw bericht binnen 5 werkdagen dagen te beantwoorden.